Onnea valmistuville =)

Kukkakimppu
Valmistujaiset ovat yksi ihanimmista juhlista. Suunta kohti omia unelmia ja haaveita alkaa ja elämä on avoin kaikelle uudelle ja ihanalle.

Mikä onkaan ihanampaa kuin valmistujaisjuhlien valmistelu, ihanat runsaat kukka-asetelmat ja juhlahumu. Viikkojen uurastus on saatu osapuilleen kuntoon ja eilen kävimme nuorimmaisen kanssa hankkimaan juhlapöytään kukkia. Meillä on tapana hankkia leikkokukat irtokappaleina ja koota itse kukkakimput ja niin teimme tälläkin kertaa. Olimme kuin karkkikaupassa viehättävässä paikallisessa kukkakaupassa. Tuttu myyjä kantoi takahuoneesta ihanuuksia ja me hullaantuneina otimme kaikkea ihanaa.

Kukkakimppu
Kukkakaupan ihanuudet valmiina juhla-asetelmaan

Kukkakimppu leikkokukista ja puutarhan antimista

Ajatus jättimäiseen ja runsaaseen kukkakimppuun lähti liikkeelle ideasta käyttää kimpun pohjana kotopihalta löytyneitä violetteja syreenejä. Hetken Pinterest etsinnät tuottivat tulosta ja ajatus kimpusta lähti syntymään. Onneksi luottokukkakaupassa on valtaisat valikoimat ja mikä parasta kukkia saa myös tiskinalta kun vain osaa pyytää. Niin kävi tälläkin kertaan. Seitsemän upeaa ja täyteläistä pioninkukkaa löytyi takahuoneen puolelta. Pioneiden ja syneenien lisäksi kimppuun valikoitui lyhyitä ja tiiviitä ruusuja, jättimäisiä vihreitä siemenkotia, valkeita riisikukkia, muutama palloheisin oksa sekä hitusen harmahtavan vihreitä oksia. Huh miten rakastankaan noita ihania leikkoja.

Kukkakimppu
Ruusuja, syreenejä, pioneja, riisikukkia, suuria siemenkotia ja palloheisiä
kukkakimppu
Kukkakimppu runsastuu ihanasti kun nupuillaan olevat kukat avautuvat
kukkakimppu
Fuksianpunaiset pönttöuunit luovat komean yhdistelmän runsaan kukkakimpun kanssa

 

Kukkakimppu
Pöytä on katettu ja valmiina ottamaan vastaan juhlijat

Pöytä on katettu ja nyt vain annamme juhlahumun vallata mielemme =) Ihanaa Onnea kaikille vastavalmistuneille!

Avainsanat

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.