Pääsiäiskukat hehkuvat keltaista =)

Pääsiäiskukat
Palmusunnuntain keltaisista kukkaloistoa ja kevään tulon odottelua =)

Pääsiäisen tulo tuo keltaiset kukat kauppoihin ja istutuksiin. Vaikken olekaan mikään erityinen keltaisen ystävä niin meille on myös ilmaantunut keltaisia narsisseja, krokuksia ja valkoisia orvokkeja. Kaivoin kaappien kätköistä esiin lasiset pääsiäispallot ja tutkin Pinterestistä ihania pääsiäisideoita ja siitä se ajatus sitten lähti.

pääsiäiskukat
Pääsiäisasetelma olkkarissa tuo silmäniloa
Pääsiäiskukat
Ihanat narsissit, krokukset ja orvokit sulassa sovussa

Pääsiäiskukat yhdessä lasipallojen kanssa tuovat tunnelmaa

Aloitin pääsiäisvalmistelut maalaamalla omenapuunoksan valkoiseksi ja ripustamalla lasiset pääsiäispallon oksan koristeeksi. Jatkoin puuhia etsimällä kivan emalisen istutusastian, johon istutin raikkaat kevätkukat. Tämän jälkeen höystin valkeaa oksaa hieman kotimaisilla luomukanan höyhenillä. Nopeasti ja helposti saa siis loihdittua vähän erilaisen pääsiäiskokonaisuuden. etenkin kun lapsokaiset ovat ohittaneet virpomisiän ja voi itse tuunailla näitä juttuja ihan oman mielensä mukaan.

Narsissit
Vanhat kuvituskuvat tulppaaneista ja narsisseista ovat vallan inspiroivia
Linnunpesä
Pikkuinen linnunpesä valkean oksan juurella

Nyt vain kuppi kuumaa kahvia ja joku hyvä lehti käteen ja pääsiäinen voi saapua meidänkin kulmille =) Ihanan inspiroivaa pääsiäisen odottelua Teille kaikille!

Lasipallot
Lasipallot tuovat ihanan kepeää tunnelmaa

2 Comments

  • Keltainen sopii pääsiäiseen (ja alkukevääseen), vaikka meistä moni onkin arjessa sitä karsastava henkilö. Kun ulkona on väritöntä ja ankeaa, keväänkeltainen piristää!

    Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne!

    Sini K.
    kasvihormoni.fi

    • Väliin tosiaan keltaisuus tekee terää =) Ja etenkin valkoiseen yhdistettynä tuo keltainen on melkoisen raikas ja suloinenkin. Kiitos ja ihanaa pääsiäisenaikaa Sinullekin =)

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.